Ontdek je eigen

beeldend vermogen

Kinderatelier

 

 

 

In een ongedwongen setting kunnen kinderen na schooltijd aan de slag met allerlei voorhanden materialen en leren zij hoe zij deze het beste kunnen gebruiken.  Het is een laboratorium voor kinderen om te experimenteren met de eigen creativiteit en deze tot bloei te laten komen. Ze krijgen de kans om met allerlei materialen aan de slag te gaan. De lesgeving is in groepsverband maar doordat er in kleine groepjes gewerkt wordt is het mogelijk om elk kind voldoende aandacht te geven.

 

Centraal: Leren kijken naar de dingen om je heen en hoe vertaalt dat zich naar een tekening of schilderij. En als je je ogen dicht doet en je fantasie de loop laat gaan, hoe breng je dat dan over naar een plat vlak?

Kinderen maken tijdens de lessen ook kennis met verschillende technieken en het werk van verschillende kunstenaars en stromingen aan de hand van afbeeldingen uit kunstboeken en/of beamerpresentaties.

Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

 

Doel: Plezier in het ontdekken wat er allemaal mogelijk is in het tekenen en schilderen en de eigen creativiteit te ontwikkelen. Alsmede de algemene ontwikkeling m.b.t. kunst en cultuur te vergroten.

 

Materiaal: De kinderen krijgen de gelegenheid om met verschillende materialen en technieken te werken.

 

 

 

 

Kosten: € 180,- (dit is inclusief alle materiaalkosten).

De cursus is een reeks van 20 lessen.

Leerlingen van basisschool de Pirouette krijgen 15% korting. Om van deze korting gebruik te maken kunt u in het berichtvak de klas en de naam van de docent noteren.

Het is ook mogelijk om eerst een introductiecursus van 10 lessen te volgen dit kost dan € 95,00. Vervolgens doorlopend per 20 lessen.                                     Volgende cursussen (na de reeks van 20 lessen) 10 % korting.

 

Lessen: Twintig (20) lessen wekelijks. Instromen mogelijk.

 

Tijden:

Drie groepen.

Maandagmiddag (groep 1) van 14:30 tot 15:30. locatie Parkwijk

Maandagmiddag (groep 2) van 15:45 tot 16:45. locatie Parkwijk

Woensdagmiddag (groep 3) van 14:30 tot 15:30. locatie Parkwijk

 

 

Vermeld u a.u.b. bij inschrijving in het berichtvak voor welke groep u uw dochter of zoon inschrijft.

 

Copyright 2015 Carmen Meloni