Ontdek je eigen

beeldend vermogen

 

Open atelier

 

 

 

De keuze in onderwerp, techniek en materiaal is vrij. Er kan zowel geschilderd als getekend worden. Door de grote van de groep is er ruimte voor persoonlijke aandacht en krijgt de cursist begeleiding op zijn of haar niveau. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Aandachtspunten zijn kijken, compositie, kleur, onderwerpkeuze, stijl (abstract/figuratief), techniek en materiaalgebruik. In de cursus wordt het experiment niet geschuwd en leert u uw sterke punten herkennen en ontwikkelen.

 

Doel: De eigen creativiteit en vaardigheden ontwikkelen en verfijnen. Plezier in het werken met het gekozen medium, het experiment en interactie. De mogelijkheid om onder begeleiding de verschillende mogelijkheden van het tekenen en schilderen te ontdekken. Daarnaast het plezier van het werken in een elkaar inspirerende groep.

 

Materiaal: De materiaalkeuze is vrij. Verschillende materialen of combinaties hiervan zijn mogelijk (voor het schilderen;  acryl- acquarel- en ververdunbare olieverf, voor het tekenen (potlood, houtskool, pastel en pen).  De cursisten dienen zelf de materialen aan te schaffen, deze zijn in het atelier verkrijgbaar. Over de aanschaf hiervan kunt u geadviseerd worden.

 

 

Kosten: € 195,- per tien (10) (exclusief de materiaalkosten) of € 360,- per twintig (20) (exclusief de materiaalkosten).

Volgende cursussen 10% korting.

 

Voor mensen met een minimum inkomen is de gemeente dit jaar een proef gestart voor een vergoeding zie: www.volwassenenfonds.nl

 

Lessen: Doorlopend per tien of twintig (10 of 20) lessen.

 

Tijden: Geen starttijd en doorlopend. Twee groepen wekelijks of tweewekelijks:

 

Op de donderdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur. Wekelijkse les.

Op de donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. Wekelijkse les.

Copyright 2015 Carmen Meloni