Ontdek je eigen

beeldend vermogen

 

Atelier de Verwondering

 

 

 

Atelier de Verwondering spreekt een brede doelgroep aan van geïnteresseerden in kunst en cultuur. Particulieren (volwassenen, jeugd en kinderen), maar ook bedrijven, stichtingen, BSO’s en het basis en voortgezet onderwijs zijn klanten.

 

Zij heeft tot doelstelling het toegankelijk maken van kunsteducatie. Het programma richt zich op het ontwikkelen van het creatieve en beeldende vermogen van haar deelnemers. Alsmede de kennis over en de interesse in kunstgeschiedenis te vergroten. Kunst verbindt en inspireert mensen.

 

De naam Atelier de Verwondering is ontleend aan de wijk waarin het het atelier gestart is namelijk de wijk 'De Verwondering'. Nu worden de lessen gegeven vanuit mijn atelier in Almere stad. Het atelier wordt gerund door Carmen Meloni.

 

Carmen Meloni is een beeldend kunstenaar en kunsthistorica.

In 1996 is zij afgestudeerd in de richting autonome kunst (Bachelor of Fine Arts) aan de Academie voor Beeldende Kunst en Vormgeving Minerva in Groningen.

Daarnaast heeft zij gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft in 2014 haar master Kunstgeschiedenis (Master of Arts) behaald.

 

Zij heeft ruime ervaring in het geven van opleidingen en cursussen en de verschillende terreinen binnen de kunst in zowel profit als non-profitsector. Vanuit deze ateliers en op locatie worden verschillende workshops en lessen aangeboden.

 

Heeft u interesse in een cursus of workshop en wilt u graag een bezoek brengen aan mijn atelier neem dan eerst contact op voor het maken van een afspraak.

 

                       CONTACT

Copyright 2015 Carmen Meloni