Ontdek je eigen

beeldend vermogen

 

Jongerenatelier

 

 

 

In een ongedwongen setting kunnen jongeren na schooltijd aan de slag met allerlei voorhanden materialen en leren zij hoe zij deze het beste kunnen gebruiken.  Het is een laboratorium om te experimenteren met de eigen creativiteit en deze tot bloei te laten komen. Ze krijgen de kans om met allerlei materialen aan de slag te gaan. De lesgeving is in groepsverband maar doordat er in kleine groepjes gewerkt wordt is het mogelijk om elk kind voldoende aandacht te geven.

 

Centraal: Leren kijken naar de dingen om je heen en hoe vertaalt dat zich naar een tekening of schilderij. En als je je ogen dicht doet en je fantasie de loop laat gaan, hoe breng je dat dan over naar een plat vlak?

Kinderen maken tijdens de lessen ook kennis met verschillende technieken en het werk van verschillende kunstenaars en stromingen aan de hand van afbeeldingen uit kunstboeken en/of beamerpresentaties.

Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar.

 

Doel: Plezier in het ontdekken wat er allemaal mogelijk is in het tekenen en schilderen en de eigen creativiteit te ontwikkelen. Alsmede de algemene ontwikkeling m.b.t. kunst en cultuur te vergroten.

 

Materiaal:  In de cursus komen verschillende materialen en technieken aan bod.

 

 

 

Kosten: € 380,00 (dit is inclusief alle materiaalkosten).

Deze jaarcursus is een reeks van 39 lessen. Volgende cursussen (na 39 lessen) 10 % korting.

Leerlingen van basisschool de Pirouette krijgen 15 % korting. Om van deze korting gebruik te maken kunt u in het berichtvak de klas en de naam van de docent noteren.

 

Lessen: Start 29 augstus 2022. Jaarcursus. Negenendertig (39) lessen wekelijks. Instromen is mogelijk.

 

Tijd: maandagmiddag van 17:00 tot 18:15 uur

 

 

Copyright 2015 Carmen Meloni